Richtlijnen

Foto richtlijnen

We kennen de frustratie, je filmrol zit vol met duizenden perfecte foto’s van huisdieren, dus hoe kun je de juiste kiezen? Dat is een geweldige vraag, hier zijn 6 super eenvoudige stappen om ervoor te zorgen dat je aangepaste canvas voor huisdieren zo goed mogelijk is.

  1. Zorg ervoor dat je foto buiten of in een goed verlichte ruimte genomen is.
  2. Kom dichtbij en pawsonal! Dit betekent niet recht in hun gezicht, maar zorg ervoor dat hun gezicht en hals erbij zijn.
  3. Zorg ervoor dat uw huisdier recht in de camera kijkt. U kunt uw huisdier in andere posities houden, houd er echter rekening mee dat dit de positie in het uiteindelijke portret zal zijn, voor het beste resultaat moet u ervoor zorgen dat het frontaal is.
  4. Gebruik een camera van hoge kwaliteit, hoe beter de kwaliteit, hoe realistischer je uiteindelijke portret zal zijn. De meeste smartphones zijn geweldig, dus maak je geen zorgen als je geen dure, mooie camera hebt!
  5. Probeer foto’s met overmatige filters te vermijden, dit kan de kwaliteit van uw uiteindelijke portret verminderen!
  6. Zorg ervoor dat de vacht op de foto niet wordt aangetast door slechte verlichting, we kunnen alleen de foto gebruiken die u ons verstrekt. Dus als een foto in het echt een andere kleur weergeeft dan uw huisdier, kunnen we er niets aan doen, zorg ervoor dat de belichting klopt!

Als je echt niet weet welke je moet kiezen, stuur dan een snelle e-mail naar ons geweldige ondersteuningsteam en we zullen je stap voor stap helpen om de perfecte foto te kiezen!

Let op: we gebruiken de exacte foto die u uploadt bij uw bestelling, tijdens het maken van illustraties. Zorg er dus voor dat de hoek goed werkt met het door u gekozen portretsjabloon, dat de vachtkleur natuurgetrouw is en dat u over het algemeen tevreden bent met de foto die u uploadt. We proberen ons te houden aan eventuele opmerkingen die aan bestellingen zijn toegevoegd, maar kunnen dit niet garanderen. We kunnen bijvoorbeeld wel rode ogen verwijderen, maar we kunnen de bek van uw huisdier niet openmaken als deze op de foto gesloten is.

Als we een foto ontvangen die niet aan onze richtlijnen voldoet, kunnen we niet garanderen dat de uiteindelijke bewerking eruit komt zoals jij dat wilt. We kunnen in deze gevallen geen vervanging aanbieden, dus neem de tijd om een goede foto te maken.